U bent weer van harte welkom

Zoals u waarschijnlijk wel weet, mogen ook musea vanaf 5 juni weer publiek ontvangen. We hebben er zin in en we staan helemaal klaar, want we hebben er lang op moeten wachten.

Vanaf 9 juni heten wij u graag welkom en willen wij u weer laten genieten van al het moois in ons museum. Uiteraard blijven we voorzichtig en volgen we de richtlijnen van het RIVM.  U hoeft niet getest te worden of een vaccinatiebewijs te overleggen. Maar als u symptomen van een mogelijke coronabesmetting vertoont, dan blijft u natuurlijk thuis.

MIsschien bent u nog niet in de gelegenheid ons museun te bezoeken. Mocht dat zo zijn, dan kunt u natuurlijk nog steeds een virtuele rondgang door ons museum maken. Andermaal nodigen wij u van harte uit eens digitaal een kijkje te nemen en onze collecties thuis op uw gemak op het scherm te bekijken. Om toegang te krijgen gaat u naar het nieuwsblok "bezoek ons museum digitaal".

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.