Wij sluiten tijdelijk de deuren

Wij waren van plan om het nieuwe jaar weer fris en met goede moed van start te gaan. Op 6 januari 2021 zouden we de deuren opnieuw openen, zodat u ons weer fysiek zou kunnen bezoeken. Maar helaas, door de corona cijfers gedwongen moeten we in elk geval tot en met 19 januari 2021 gesloten blijven. Wij hopen dat de nieuwe maatregelen het beoogde effect zullen hebben en dat we u 20 januari 2021 daadwerkelijk welkom kunnen heten in ons museum.

Een positief gevolg van de nieuwe maatregelen is, dat we de komende tijd in alle rust thuis kunnen doorbrengen. Dat is een mooie gelegenheid om eens een virtuele rondgang door ons museum te maken. Want misschien heeft u al ontdekt, maar een groot gedeelte van onze collectie is nu ook digitaal te bewonderen. Wij nodigen u van harte uit eens een kijkje te nemen. Om toegang te krijgen gaat u naar het nieuwsblok "bezoek ons museum digitaal".

Het zal anders zijn dan anders, maar wij wensen u tot slot fijne feestdagen toe.

Wij hopen u volgend jaar weer onder meer normale omstandigheden te mogen verwelkomen.