corona check

Ongetwijfeld heeft u gehoord dat de coronamaatregelen weer worden aangescherpt. Voor musea betekent dit met name dat vanaf 6 november 2021 een corona check verplicht wordt. Wanneer u ons museum wilt bezoeken, zult u dus een coronapas moeten kunnen laten zien.

Uiteraard blijven we voorzichtig en volgen we ook verder de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent onder andere 1,5m afstand bewaren en de handen regelmatig wassen of ontsmetten. En als u ondanks uw vaccinatie symptomen van een mogelijke coronabesmetting vertoont, dan blijft u natuurlijk thuis.

MIsschien bent u nog niet in de gelegenheid ons museun te bezoeken. Mocht dat zo zijn, dan kunt u natuurlijk nog steeds een virtuele rondgang door ons museum maken. Andermaal nodigen wij u van harte uit eens digitaal een kijkje te nemen en onze collecties thuis op uw gemak op het scherm te bekijken. Om toegang te krijgen gaat u naar het nieuwsblok "bezoek ons museum digitaal".

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.