wij gaan weer open

Nu de maatregelen tegen het corona virus versoepeld worden en de musea weer open mogen, willen ook wij niet achterblijven. Op 3 juni openen wij de deuren weer. We hebben de nodige maatregelen genomen om bezoekers te kunnen ontvangen op een manier die veilig is voor u maar ook voor onze medewerkers. Maar om het goed te laten verlopen hebben we natuurlijk vooral uw medewerking nodig. Dus als u tekenen van verkoudheid vertoont, hoest of koorts hebt, blijf dan thuis. En houd u zich ook aan de voorschriften: hoesten, niezen in de elleboog, geen handen schudden, regelmatig handen wassen en afstand bewaren. Ons museum is intiem, maar heeft daardoor ook maar beperkte ruimte, dus daarom is het extra belangrijk.

Op basis van het museum protocol hebben we de capaciteit van ons museum bepaald op maximaal 18 personen. Tenzij u deel uitmaakt van een gezelschap, mag u met maximaal één ander persoon op bezoek komen. Een gezelschap wordt gevormd door personen, die gezamenlijk een huishouden voeren of een sociale eenheid vormen, zoals een gezin, partners of huisgenoten.

Vooralsnog zijn groepsrondleidingen of -activiteiten niet mogelijk. Daarom is het museum alleen tijdens de reguliere openingstijden te bezoeken dus op woensdag- en vrijdagmiddag.

Om onnodige contacten te vermijden verzoeken wij u om contactloos te betalen.

Het is prettig als u uw bezoek vooraf aankondigt. Dat voorkomt in elk geval de teleurstelling, dat u vanwege de capaciteit niet binnen zou mogen. U kunt daarvoor bellen met nummer 0411-671884 en b.g.g. 06 53247007. Ook kunt u zich melden via info@museumvekemans.nl.

Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen.