wij mogen open blijven

Ook onder de nieuwe maatregelen tegen het corona virus mogen de musea open blijven. U blijft daarom van harte welkom bij Museum Vekemans. We hebben de nodige maatregelen genomen om bezoekers te kunnen ontvangen op een manier die veilig is voor u maar ook voor onze medewerkers. Maar om het goed te laten verlopen blijft natuurlijk vooral uw medewerking nodig. Dus als u tekenen van verkoudheid vertoont, hoest of koorts hebt, blijf dan thuis. En houdt u zich ook aan de voorschriften: hoesten, niezen in de elleboog, geen handen schudden, regelmatig handen wassen en afstand bewaren. En ook mondkapjes zijn natuurlijk verplicht. Ons museum is intiem, maar heeft daardoor ook maar beperkte ruimte, dus daarom is het extra belangrijk.

Op basis van het museum protocol hebben we de capaciteit van ons museum bepaald op maximaal 18 personen. Tenzij u deel uitmaakt van een gezelschap, mag u met maximaal één ander persoon op bezoek komen. Een gezelschap wordt gevormd door personen, die gezamenlijk een huishouden voeren of een sociale eenheid vormen, zoals een gezin, partners of huisgenoten.

Vooralsnog zijn groepsrondleidingen of -activiteiten niet mogelijk. Daarom is het museum alleen tijdens de reguliere openingstijden te bezoeken dus op woensdag- en vrijdagmiddag.

Om onnodige contacten te vermijden verzoeken wij u om contactloos te betalen.

Onder de nieuwe voorschriften moet u zich wel vooraf aanmelden voor een museumbezoek. U kunt daarvoor tijdens de openingsuren bellen met nummer 0411-671884 en buiten de openinsguren of b.g.g. 06 53247007. Ook kunt u zich melden via info@museumvekemans.nl.

Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen.