Wij sluiten tijdelijk de deuren

Zoals u waarschijnlijk weet moeten ook de musea met ingang van 4 november 2020, 22.00 uur tijdelijk sluiten. Dat is geen leuk bericht, maar het Covid-19 virus blijft ons bedreigen.

Na twee weken wordt bekeken of maatregelen versoepeld kunnen worden. Om het zekere voor het onzekere te nemen en met de feestdagen voor de deur willen wij dat niet afwachten, maar hebben wij besloten ons museum tot het nieuwe jaar te sluiten. Als de situatie het dan toelaat, kunt u ons weer op 6 januari 2021 fysiek bezoeken.

Maar misschien heeft u al ontdekt, dat een groot gedeelte van onze collectie nu ook digitaal te bewonderen is. U kunt dus thuis een virtuele rondgang maken door ons museum. Wij nodigen u van harte daarvoor uit. Om toegang te krijgen gaat u naar het nieuwsblok "bezoek ons museum digitaal".

Voor het overige kunnen we slechts de wens uitspreken, dat we het virus snel onder controle krijgen, zodat we de feestdagen toch op een goede manier kunnen doorbrengen. Dat wensen wij u van harte toe.

Wij hopen u volgend jaar weer te mogen verwelkomen.