Één museum, twee gezichten
Museum Vekemans > Over het Museum en openingstijden > Openingstijden, toegangsprijzen en bereikbaarheid
04-museum-vekemans-62.jpg 17-museum-vekemans-49.jpg 18-museum-vekemans-48.jpg 20-museum-vekemans-45.jpg 02-museum-vekemans-64.jpg 15-museum-vekemans-51.jpg 11-museum-vekemans-55.jpg 08-museum-vekemans-58.jpg 13-museum-vekemans-53.jpg 12-museum-vekemans-54.jpg 09-museum-vekemans-57.jpg 16-museum-vekemans-50.jpg 07-museum-vekemans-59.jpg 19-museum-vekemans-46.jpg 06-museum-vekemans-60.jpg 03-museum-vekemans-63.jpg 01-museum-vekemans-65.jpg 10-museum-vekemans-56.jpg 05-museum-vekemans-61.jpg 14-museum-vekemans-52.jpg

Openingstijden & vaste sluitingsperiode, toegangsprijzen en routebeschrijving

 

Openingstijden:

Elke woensdag-en vrijdagmiddag geopend vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur.

Daarnaast kan op alle werkdagen van de week en op speciaal verzoek ook op zaterdag en zondag een afspraak worden gemaakt voor een rondleiding voor groepen vanaf 8 personen.

 

Let op:

Gesloten  tijdens de Kerst- en nieuwjaarsweken.

Op Goede Vrijdag, Paasdagen, Pinksterdagen, Koningsdag, de carnavalsweek en Sinterklaasdag is het museum eveneens gesloten.

 

Toegangsprijzen

Entreeprijs: € 6,50 per persoon. Museumkaart is geldig

Rondleidingen op afspraak en alleen voor groepen van minimaal 8 personen. Voor een rondleiding vragen we naast de entreeprijs een bedrag van € 15,00 per gids.

Voor kinderen tot en met 12 jaar is de toegang gratis.

 

Bereikbaarheid

Museum Vekemans is gelegen in het centrum van Boxtel.In de omgeving van het museum geldt een blauwe zône met een maximale parkeertijd van twee uur. U kunt uw auto of bus vrij parkeren op het Breukelsplein vlak bij het museum. Let op ook op een gedeelte van dit terrein geldt de blauwe zône. Museum Vekemans is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op 5 minuten lopen van het station. Ga het station uit aan de dorpszijde en loop rechtdoor de Stationsstraat in. Aan uw rechterhand op nummer 39 treft u museum Vekemans aan.

 

Routebeschrijving vanuit ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven

Volg de A2 richting Eindhoven of richting ‘s-Hertogenbosch

Neem altijd afslag 26 (anders is het lastig zoeken!)

Bij de verkeerslichten linksaf richting Boxtel.

Op de eerste rotonde rechtdoor rijden (2e afslag).

Bij de volgende rotonde slaat u rechtsaf (1e afslag)

Hierna vervolgt u de weg langs het spoor. Bij het station gaat u rechtsaf en rijdt u in de Stationsstraat.

Aan het begin van het voetgangersgebied tegenover de voormalige Rabobank ziet u een groene poort tussen Stationsstraat 39 en 41. Dit is de toegang naar het museum.

attentie: in de omgeving van het museum geldt een blauwe zone met een maximale parkeertijd van twee uur. U kunt vrij parkeren op een gedeelte van het nabij gelegen Breukelsplein.